-->

*Daytech* | Servicii software
Externalizare ITServicii softwareServicii reteaServicii hardwareCamere de supraveghere

SERVICII SOFTWARE

Serverele sunt inima unei retele.

Prin specificul lor, serverele necesita functionare permanenta. Monitorizarea parametrilor de functionare, actualizare permanenta a programelor, precum si masurile de prevenire a atacurilor informatice trebuie sa fie o preocupare constanta a tuturor celor ce detin asemenea sisteme.

Pericolul unui atac de succes asupra unui sistem vizibil in internet este ridicat in cazul in care respectivul sistem nu este foarte bine protejat, iar consecintele lui variaza, de la accesul la mesajele email, la acces nerestrictionat la orice fisier sau informatii aflate in reteaua informatica, de la aflarea parolelor de acces, la alterarea sau distrugerea informatiilor aflate pe respectivul sistem sau in reteaua informatica.

Decizia unei companii de a avea un server local (sau mai mule) poate avea la baza diverse motive: securitatea retelei locale (firewall), impunerea unor restrictii privind paginile de internet accesate (proxy), accesare retelei locale de la distanta (vpn), gazduirea site-ului companiei, gazduirea e-mail-urilor, etc.
DAYTECH DATA asigura instalarea si configurarea atat a serverelor bazate pe licenta gratuita (LINUX), cat si a celor oferite de MICROSOFT (Windows Server).
Detaliere servicii:

@Daytech