--> *Daytech* | Externalizare IT
Externalizare ITServicii softwareServicii reteaServicii hardwareCamere de supraveghere

EXTERNALIZARE IT

Daytech este o companie ce dispune de resurse complexe si de o vasta experienta in domeniul IT. In acest context, externalizarea serviciilor IT inseamna, pentru noi, asumarea responsabilitatii sistemului informational si garantarea serviciilor furnizate prin contract.

Rolul nostru este de a contribui la cresterea afacerii dumneavoastra folosindu-ne experienta acumulata si propunand cele mai bune solutii in scopul cresterii eficientei si a productivitatii; de a asigura stabilitatea afacerii dumneavoastra prin oameni certificati si calificati ce pot acoperi toate aspectele din acest domeniu.

O strategie IT competitiva trebuie sa fie creata si administrata de specialisti, iar o sursa externa in acest scop, va ajuta sa va concentrati energia pe adevaratele probleme si sa reduceti costurile aferente ramurii IT.

Unul din scopurile externalizarii IT este de a obtine rezultate, iar in acest domeniu rezultatele inseamna continuitate din punct de vedere al functionarii eficiente si neintrerupte a echipamentelor si serviciilor IT, al securitatii sau al protectiei impotriva pierderilor de date, intr-un domeniu cu o continua miscare a resurselor umane, punandu-va la dispozitie personal certificat si calificat.

Cele mai importante Servicii IT oferite prin contract sunt urmatoarele:

1. Inspectia saptamanala a calculatoarelor din companie.

In cadrul acestei vizite de mentenanta, efectuata in fiecare saptamana, consultantul companiei o sa verifice toate calculatoarele din compania dumneavoastra pentru evitarea sau remedierea problemelor.

2. Helpdesk

Consultantii nostrii stau la dispozitia dumneavoastra de luni pana vineri, pentru remedierea eventualelor probleme neprevazute. Interventiile consultantilor nostrii sunt prin remote daca problema este minora, iar daca problemele persista se va face deplasarea la sediul dumneavoastra.

3. Upgrade-ul calculatoarelor din compania dumneavoastra

In mod sigur, in fiecare companie exista cel putin un calculator care este mai vechi si merge greu din cauza spatiului mic de pe hard-disk sau din cauza lipsei de memorie RAM. Prin contractul incheiat va asigurati ca aceste probleme dispar.

4. Devirusarea calculatoarelor

Virusii sunt cea mai mare problema in domeniul IT, de aceea este absolut normal ca fiecare calculator din cadrul companiei dumneavoastra sa fie protejat. Pentru evitarea unor astfel de probleme, consultantii nostrii scaneaza calculatoarele dumneavoastra la fiecare vizita pentru depistarea si inlaturarea fisierelor infectate.

5. Instalarea si configurarea Windows-ului, a programelor, a sistemelor de operare

Dupa finalizarea procesului de instalare al Windows-ului, este necesara adaugarea de diverse aplicatii si programe caracteristice fiecarui client in parte. In acest sens la pachetul de instalare al Windows-ului se adauga urmatoarele servicii:

Solutii de conectivitate si interoperabilitate

6. Interventii nelimitate la sediul dumneavoastra

Chiar daca in contract sunt trecute doar doua sau patru vizite lunare, ne puteti contacta de cate ori aveti probleme si noi ne obligam sa venim la dumneavoastra in cel mai scurt timp.